Katalog Basımı

Katalog basımı için doğru adrestesiniz. Yılların tecrübesi ile , kaliteli katalog tasarım ve katalog basım hizmetlerini yürüten Graweb Tasarım, müşterilerine daima en kalitelisini en ekonomik fiyatlara sunmaktadır.

Katalog Basımı Sırasında Önem Verdiklerimiz

Öncelikle istemiş olduğunuz teklifin, tam kalitede ve eksiksiz baskı karşılığını almak çok önemlidir. Kullanılan kağıt kalitesi, baskı kalitesinin netliği, verdiğiniz siparişin bire bir aynı adette olması önemli unsurlardandır. İşte diğer teknik unsurları Graweb farkı ile açığa kavuşturalım.

Katalog Kağıt Seçimi

Kağıt gramajı baskı fiyatlarını çok az etkilemektedir, ancak katalog basımından sonra genel kalite bu gramaja bağlı olarak belirlenmektedir. Çünkü 135 gr lık bir parlak kuşeye baskı alındığında, kağıdın arka tarafında ışık yansımasından dolayı diğer tarafta gözügecektir. Eğer ki katalog tasarımında yoğun bir çalışma varsa bu her iki taraf içinde sıkıntı yaratacaktır. Böylelikle kullanılması gereken en az katalog baskı kağıt gramajı 170 gramdır.

Katalog Baskı Kalitesi

Katalog baskı kalitesi, offset matbaanın kullandığı boya kalitesi ve makinası ile doğru orantılıdır. Bazı ucuz matbaalar, renk pigment kalitesi düşük boyalar tercih etmektedir. Bu sebeple özellikle koyu renkler tam performans çıkmamaktadır. Siyahlar koyu füme şeklinde görüntülenebilir.

Katalog Ciltleme

Bir katalog tasarımının doğru bir şekilde hayata geçmesini sağlayan en önemli unsurdur ciltleme. Doğru sayfanın doğru yerde olması, kapak sırtlarının tam oturması gibi bir çok özelliğin hatasız olması gerekmektedir. Aksi halde çok kaliteli bir kağıt ve baskı bile başarısız bir ciltleme sonrası katalog basım sürecini olumsuz etkileyebilir.

 

Basım Hizmetlerimiz Arasında

  • Katalog basımı
  • Kartvizit basımı
  • Fuar görselleri
  • Afiş, poster basımı
  • Branding basımı
  • Broşür basımı

Türkiye’ nin her yerine paket teslim baskı hizmetleri sunan Graweb’ den fiyat alın.

katalog-basimi