2014 Web Tasarım Örnekleri

Doğru web tasarım aslında her dönem kullanıcısının takdirine ulaşandır. Ancak gelişen uygulamalar ile yeni yılda klasik web tasarım unsurlarının dışında yeni web siteleri karşımıza çıkacaktır. İşte 2014 web tasarım trendleri.

Responsive Mobil Uyumlu Web Tasarım

Mobil uyum sebebi ile cihazınız ve programınız her ne olursa olsun doğru görüntülenen web siteleri demektir. Bu da beraberinde yeni özellikleri getirmektedir. Facebook’ tan alışık olduğumuz menü yapısı gibi.

Daha Büyük Fontlar

Fontlar büyüyor, çözünürlükler yükseldikçe yükseliyor. Buda metin okumada problem çıkarabiliyor. Çünkü okumak bir bilgiye ulaşmak 2014 web tasarım mantığında herşeyden önde geliyor.

Worpress Daha Çok Kişiye Kurumsal Olarak Ulaşıyor

Graweb Workshop olarak 4 yıldır WordPress CMS yapısını tanıtmaya ve bu altyapının ne denli faydalı olduğunu anlatmaya çalışmıştık. Günümüzde WordPress ile web tasarım mantığı muhteşem durumlara gelmiş durumda. İnternet pazarının herşey olduğu bu günlerde bu kadar ekonomik bir altyapı beklentileri kalitesi ile fazlasıyla karşılamaktadır. Tabii emin ellere teslim edildiği takdirde.

Yeni Nesil Flat Dsign (Düz Tasarım)

Windows 8 ile benzerlik taşıyan daha sonra Apple ios7 ile benzer tasarım trendlerini insanların aklına kazınmış durumda. Daha az shadowslar, dişi icon kullanımları, daha çok typografik unsur 2014 yılında karşımıza minimalist web tasarım mantığının sınırlarını zorlayarak karşımıza çıkacak.