Katalog Tasarım Çeşitleri

Ürün Katalog Tasarımı

Ürünlerinizi tanıtmak için önemli materyallerdendir ürün katalogları. Graweb olarak, ürün katalog tasarımlarını ciddiye alıyoruz. Biliyoruz ki iyi reklam iyi satışları beraberinde getirir. Bu yüzden fotoğraf çekiminin tüm incelikleri ile birlikte ürünlerinizi ciddi bir şekilde kataloglandırıyoruz.

Ürünlerinizi en iyi şekilde tanıtmak için, iyi tasarım, iyi fotoğraf ve iyi typografi kurallarını benimsiyoruz. Ancak bu şekilde başarılı işler ortaya çıkarılabileceğini biliyoruz. Referanslarımızı portfoliomuzdaki katalog tasarım bölümünden inceleyebilirsiniz.

Ürün katalog tasarımına örnek projemiz; https://www.graweb.net/online-katalog/toro/

 

Firma Tanıtım Katalog Tasarımı

Marka, ya da firmanızın tanıtımı baz alınarak yapılan katalog tasarımlarındandır. Markanızı en iyi şekilde tanıtmak için çoğu zaman firmaların elindeki materyaller (fotoğraf, metin, slogan) yeterli olmamaktadır.Graweb bu aşamada devreye girerek tanıtımınız için gerekli olan materyelleri üretmeye, olası fotoğrafları ve metinleri sizin adınıza temin etmektedir.

Çalışmalar tamamlandıktan sonra firmanız için son derece önemli reklam materyalleri oluşturulur. Bunlar web sitenizde yayınlanarak genel prestijiniz olumlu yönde geliştirilebilir.

Online Katalog Tasarımları için Tıklayın.